UV/SPF SERIES

UV/SPF SERIES from DERMEDICS® presents a truly novel, advanced and innovative know-how, that allows for offering non-greasy, light texture cream with broad spectrum of protection from UVA/UVB on high level. Premium care for normal to combination skin of all ages with anti-aging benefits.

REAL RESULTS - from DERMEDICS®

Below you can find detailed description of each product in this line.

 • Tonen als
 1. YOUTH EXPERT™
  UV Protective Cream SPF15

  SKU: SPF15 cream

  YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF15 presenteert een echt nieuwe, geavanceerde en innovatieve knowhow , die het mogelijk maakt voor het aanbieden van een niet-vette, lichte textuur crème met een breed spectrum van bescherming van de UVA/UVB op een gemiddeldde beschermingsniveau. De Belangrijkste zorg voor de normale tot gemengde huid van alle leeftijden met antiverouderings voordelen.

  Meer info
 2. YOUTH EXPERT™
  UV Protective Cream SPF50

  SKU: SPF50 cream

  YOUTH EXPERT™ UV Protective Cream SPF50 presenteert een echt nieuwe, geavanceerde en innovatieve knowhow , die het mogelijk maakt voor het aanbieden van een niet-vette, lichte textuur crème met een breed spectrum van bescherming van de UVA/UVB op hoog beschermingsniveau. De belangrijkste zorg voor de normale tot gemengde huid van alle leeftijden met antiverouderings voordelen.

  Meer info
 • Tonen als