PEEL SERIES

ACID PEELS Dermedics
CHEMICAL PEELS


DERMEDICS® presenteert een innovatief aanbod van multifunctionele chemische peelings, afgestemd op verschillende huidtypes, gericht op het stimuleren van huidcellen in whitening, verjonging, vermindering van acne en de huid onvolkomenheden (na acne littekens en vlekken).ECHTE resultaten - van DERMEDICS®

Hieronder u vindt gedetailleerde beschrijving van elk product op deze regel.


 • Tonen als
 1. M40 - Mandelic Peel 40%

  SKU: Mandelic Peel 40% (M40)

  Amandelzuur Peel 40% door DERMEDICS® is sterk in actie, diep indringende zure peel in gel, verkregen uit hydrolyse van bittere amandel extract, ontworpen voor professionele exfoliërende therapieën in schoonheidssalons.

  Multifunctionele, afgestemd op verschillende huidtypes en voorwaarden gericht op regeneratie van de huid te stimuleren passen, verlichting en behandeling van acne door zijn antibacteriële en keratolytische eigenschappen.

  Gel schil heeft een lage pH-waarde van 2,78 tot intensieve therapie die dicht bij de medische kwaliteit te bieden.

  Ideaal voor naaldloze mesotherapie behandelingen met MESO-serums door DERMEDICS®.

  Product moet worden geneutraliseerd met zuur activiteit te stoppen.

  Meer info
 2. G40 - Glycolic Peel 40%

  SKU: G40 Glycolic Peel 40%

  Glycolic Peel 40% door DERMEDICS® is sterk in actie, diep indringende zure peel in gel, verkregen uit suikerriet, ontworpen voor professionele exfoliërende therapieën in schoonheidssalons.Multifunctionele, afgestemd op verschillende huidtypes en voorwaarden die zijn bedoeld om huidcellen te stimuleren in verjonging en vermindering van littekens te passen, en ondersteunen de behandeling van acne.Gel schil heeft een lage pH-waarde van 2,92 tot intensieve therapie die dicht bij de medische kwaliteit te bieden.Ideaal voor naaldloze mesotherapie behandelingen met MESO serums door DERMEDICS®.Product moet worden geneutraliseerd om zuur activiteit te stoppen.

  Meer info
 3. L40 - Lactic Peel 40%

  SKU: L40 Lactic Peel 40%

  Melkzuur Peel 40% door DERMEDICS® is sterk in actie, diep indringende zure peel in gel, op basis van zure melk / yoghurt, ontworpen voor professionele exfoliërende therapieën in schoonheidssalons.

  Multifunctioneel, afgestemd op een verscheidenheid van huidtypes en voorwaarden gericht op de natuurlijke bescherming van de huid te stimuleren en de huid onvolkomenheden (vlekken, verkleuringen) behandelen aan te passen.

  Gel schil heeft een lage pH-waarde van 2,64 tot intensieve therapie die dicht bij de medische kwaliteit te bieden.

  Ideaal voor naaldloze mesotherapie behandelingen met MESO-serums door DERMEDICS®.

  Product moet worden geneutraliseerd met zuur activiteit te stoppen.

  Meer info
 4. PRE #1 Pre-Peel Solution
  Cleansing Milk

  SKU: PRE Peel Cleansing Milk

  DERMEDICS® PRE #1 Pre-Peel Solution: Reinigings Melk is een wateroplosbare reinigende emulsie ontworpen voor gezichts zuivering en make-up verwijderen.Multi-functioneel, afgestemd op een verscheidenheid van huidtypes en voorwaarden aan te passen - het helpt bij het kalmeren van de ongemak in verband met zwakke, jeukende, zeer geïrriteerde of rode huid tijdens gezichtsreiniging procedures.Melk heeft huid-neutrale pH van 5,5 die zorgt voor het behoud van de huid zuurmantel voorafgaand belangrijkste schoonheidsbehandelingen.Aanbevolen voor gebruik in combinatie met toner.

  Meer info
 5. PRE #2 Pre-Peel Solution
  Toner

  SKU: PRE Peel Toner

  DERMEDICS® PRE #2 Pre-Peel Solution: Toner is een op waterbasis, pH balanceren vloeibare formule ontwikkeld om gezichtsreiniging procedures in combinatie met reinigingsmelk te voltooien.

  Multifunctioneel, afgestemd op een verscheidenheid van huidtypes en voorwaarden aan te passen - het helpt bij het kalmeren van het ongemak in verband met zwakke, jeukende, zeer geïrriteerde of rode huid tijdens gezichtsreiniging procedures.

  Toner heeft huid-neutrale pH-waarde van 5.5 tot een pH-balancing werkzaamheid van de huid voorafgaand belangrijkste schoonheidsbehandelingen te bieden.

  Aanbevolen voor gebruik in combinatie met een reinigingsmelk.

  Meer info
 6. POST Post-Peel Solution
  Neutraliser

  SKU: POST Peel Neutraliser

  DERMEDICS® Post-Peel Solution: Neutralisator is een op water gebaseerde gel formule ontworpen om de werking van zuren in chemische peeling stop (zogenaamde "neutralisatie").

  Ontworpen voor gebruik in slotfase van procedures exfoliating procedures chemische peeling voltooien.

  Aan te raden om chemische peelings te neutraliseren door alleen DERMEDICS®.

  Meer info
 • Tonen als