DERMEDICS® | Bedrijfsprofiel

DERMEDICS® is een van de merken van de schoonheid International Group die volledig is gewijd aan partnerschap in het buitenland en leidt zijn wereldwijde zaken op het gebied van esthetische geneeskunde en cosmetologie.

Het doel van DERMEDICS® is om moderne hulpmiddelen en oplossingen te leveren voor huidverzorging therapieën gebaseerd op vijf fundamentele ideeën:

1) Innovatie - als het belangrijkste element in de ontwikkeling van het aanbod van huidverzorgingsproducten gemaakt met de meest luxe ingrediënten met effectieve schoonheidsbehandelingen gericht op echte resultaten.
2) Veiligheid -geassocieerd met de gezondheid van de patiënten tijdens procedures met elektronische toestellen. Alle producten zijn conform de richtlijnen van de Europese Unie en ze bieden effectief, maar ook volledig veilig wereldwijde schoonheidsbehandelingen.
3) Tevredenheid - geïdentificeerd met de hoogste kwaliteit van alle producten voortdurend streven we naar de excellentie in huidverzorging die zijn gewijd aan onze patiënten wereldwijd.
4) Team werk - behandeld als op lange termijn samenwerking met artsen, cosmetologists, schoonheidssalons en klinieken en ook, als een van de belangrijkste elementen van het wereldwijde distributienetwerk.
5) Ethiek - beschouwd als een integraal onderdeel van alle gebieden van de activiteit van de onderneming; is het gekoppeld aan de effectiviteit van alle producten in de context van de aangegeven objecten (die zijn gericht op echte resultaten) en ook als een element loyale samenwerking met klanten en zakelijke partners over de hele wereld.

 Innovatie
Veiligheid 
Tevredenheid
Team werk
Ethiek

  

 


DERMEDICS® | Missie

De missie van DERMEDICS® is de natuurlijke schoonheid van de huid te onthullen door het aanbieden van de meest innovatieve oplossingen die de mogelijkheid om veel voorkomende problemen van mensen van alle leeftijden van de blanke huid, Aziatische en Etnische achtergrond te overwinnen. 


DERMEDICS® | Onderzoek & Ontwikkeling (R&D)

DERMEDICS® regelt de ontwikkeling ervan door twee R & D-afdelingen in de volgende sectoren:

 

dermedics lab
De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de cosmetische en medische sector van DERMEDICS® wordt gecreëerd door de geneeskunde artsen, apothekers en biotechnologen en deze worden ondersteund door cosmeticaspecialisten van over de hele wereld om de beste aanpassing van de mondiale product te leveren aan de lokale behoeften van elke markt. Alle cosmetica zijn gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en ze bevatten de meest innovatieve actieve ingrediënten om de beste werkzaamheid in cosmetische behandelingen voor gezicht en lichaam die zijn gericht op de etiketten van producten verklaard echte resultaten.
De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de elektronica-sector van DERMEDICS® wordt beheerd door het team van creatieve ingenieurs volledig ervaren in het technisch ontwerp als in de elektronica en software velden.
Technologieën van elektronische schoonheid apparatuur zijn gericht op de conditie van de huid verbetering die kan worden opgemerkt na slechts één behandeling.
Alle parameters van de behandelingen worden volledig gecontroleerd door intelligente microprocessor om de hoogste veiligheid voor de patiënt en de gebruiker.
DERMEDICS® | Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsbeleid van DERMEDICS® voldoet volledig aan de normen van de Europese Unie voor de veiligheid en functionaliteit van alle producten.


Tegenwoordig zijn Good Manufacturing Practices (GMP) in een cosmetische industrie zijn verplicht standaard bij Verordening (EG) nr 1223/2009 van het Europees Parlement en de Raad.Die regels worden begeleid en gecontroleerd door de staat Sanitair Inspectie van Polen.

Alle producten van DERMEDICS® worden onderworpen aan kwaliteitscontrole en ze worden goedgekeurd voor regelmatige verdeling met alleen positieve resultaten. Geen van de cosmetica uit DERMEDICS® bevat vluchtige organische stoffen (VOC-VRIJ) en geen materiaal van runderen, schapen of geiten  (NON-BSE)  en ze zijn niet getest op dieren.Producten bevatten geen gevaarlijke en / of verboden stoffen.

CE-markering voor elektronische apparatuur aangeboden door DERMEDICS® voldoet aan de normen van de volgende richtlijnen:
-Low Voltage Directive (LVD) 73/23 / EEG + 93/68 / EEG van de Raad
-Elektromagnetische compatibiliteit (EMC) 89/336 / EEG + 92/31 / EEG + 93/68 / EEG van de Raad
De naleving van de LVD & EMC-richtlijn heeft betrekking op alle gezondheids- en veiligheidsrisico's, zo te garanderen dat elektrische apparatuur veilig en toepassingen waarvoor het werd gemaakt zal worden gebruikt, daarom is het mogelijk om CE-markering te gebruiken om dit aan te tonen.

CE markering voor medische producten aangeboden door DERMEDICS® voldoet aan de eisen van de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (Richtlijn 93/42 / EEG van de Raad van 14 juni 1993 betreffende medische hulpmiddelen, PB L 169/1 van 1993/07/12).

De productie van alle producten DERMEDICS® wordt georganiseerd in overeenstemming met de voorschriften van de Europese Unie.
Alle producten zijn van de Poolse preferentiële oorsprong.
DERMEDICS® | Strerkte

Dankzij de langdurige samenwerking met zakelijke partners over de hele wereld kan DERMEDICS® trots zijn op zijn sterke punten zijn zoals hieronder weergegeven:

Sterkte

Huidverzorging producten

Electronica

Uniciteit
DERMEDICS® biedt cosmeceuticals unieke topklasse van de werkzaamheid door artsen van de dermatologie en cosmeticaspecialisten wereldwijd goedgekeurd. DERMEDICS® biedt een unieke mix van luxe werkzaamheid (meestal geassocieerd met dure merken) en het vermogen om te genezen van de huid in het niveau van de dermatologie en esthetische geneeskunde.
Schoonheid apparatuur van de Poolse preferentiële oorsprong creëert unieke mogelijkheid om Europese en-klare elektronica met de hoogste veiligheid in goede prijzen te bieden. Dat kan een ernstig voordeel zijn, vooral op lokale markten die worden gedomineerd door Aziatische schoonheid apparatuur.
Hoogste veiligheid
In Overeenstemming met de EU-normen (GMP).
Intelligente microprocessor controle zorgt voor veiligheid van therapieën.
Overeenstemming met de veiligheidsnormen van de EU (LVD en EMC-richtlijnen).
Wereldwijde aanpassing
Een breed scala van huidverzorgingsproducten en schoonheid apparatuur (meer dan 100 modellen)
toegestaan om onbeperkt aantal behandelingen voor gezicht en lichaam te bieden voor de huid van elke staat of ouderdom.

Snelle resultaten


Verbetering van de conditie van de huid zichtbaar is na slechts één behandeling .Effectief in korte tijd: geen wachttijd voor de patiënt na de behandeling.

Gebruikscomfort


Verpakkingssysteem (wegwerp glazen ampullen en luchtvrije flessen voor crèmes) biedt volledige bescherming tegen onzuiverheden en u houdt de versheid van de producten.
Vooraf ingestelde programma's efficiënter werkend systeem. Op maat gecombineerd schoonheids Systeem zorgt voor meer een aangename en efficiënte werkomgeving.
Goede investering
Voorwaarden Samenwerking aangepast aan de eisen van de lokale markten van de distributie.
Partnerschap op lange termijn zorgt voor stabiliteit in alle gebieden van het bedrijf.
Het aantal patiënten dat zorgt voor een hoge uitkeringen en snelle terugkeer van investering.
De Goede reputatie van DERMEDICS® merknaam verbetert het imago van uw schoonheidssalon.
Wereldwijde zorg
Uitgebreide aanbod gericht op de professionele sector (beauty salons, dermatologische salons, artsen), evenals aan patiënten (professionele cosmetica in kleine maten voor de thuiszorg om de effectiviteit van de professionele therapieën uit te breiden) zorgt ervoor dat DERMEDICS® bij uitstek past bij de moderne trends van de wereld schoonheid markt.
WOW-effect
DERMEDICS® is meer dan standaard huidverzorging.
De echte resultaten van elke behandeling van DERMEDICS® spreken voor zich - excellentie in huidverzorging.
Wereldwijd netwerk
DERMEDICS ™ heeft een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 60 landen van de wereld. Dankzij de wereldwijde promotie van een partnerschap met DERMEDICS®  brengt direct spectaculaire lokale populariteit van elke Partner. Wij werken alleen met de beste van het beste. Neem deel aan onze visie.

 

 


DERMEDICS® | aanbod Profiel

DERMEDICS® concentreert haar aanbod op drie sectoren van het bedrijfsleven, waaronder: elektronische apparatuur, cosmetica, medische producten.
De diversificatie van het aanbod van DERMEDICS® zorgt ervoor dat aan de klanten een mogelijkheid van keuze, en om DERMEDICS® garandeert het effectieve gebruik van de beschikbare middelen met behoud van een concurrerend prijsniveau voor een breed scala van professionele beauty producten en medische producten hieronder weergegeven.

Elektronische apparatuur

 • Naald-vrij mesotherapie (elektroporatie, iontoforese, echo)
 • Micro-naald Mesotherapie- Zuurstof (O2 generator, O2 infuus)
 • Chromology™ (fototherapie PDT / LED)
 • Crieologie™ (cryo-lifting)
 • Microdermabrasie (diamant, kristallen, hydra)
 • Radiofrequentie
 • Cavitatie (ultrasone liposuctie)
 • Laser lipolyse (laser liposuctie door koude laser)
 • Vacuum endodermic massage
 • Elektrocoagulatie (thermolyse, elektrolyse)
 • Biostimulatie (soft laser)
 • Ultrasonic peeling (huid scrubber)
 • Gecombineerde Beauty System (CBS)

Effectieve cosmetica

 • Dermocosmetica (cosmeceuticals)
  • Serums voor naaldloze mesotherapie
  • Gel voor professionele zorg (contact en geleidende)
  • Gezicht en lichaam cosmetica voor salons en klinieken
  • Gezicht en lichaam cosmetica voor patiënten (thuiszorg)
 • Neurocosmetics - komt binnenkort!
 • Nutricosmetica - komt binnenkort!
 • Cosmetica voor therapieën met vacuüm
 • Chemische peelings
 • ECO-SPA cosmetics - komt binnenkort!
  • Oliën voor massages
  • Luxe producten voor bad zorg
 • Trichogenic cosmetica - komt binnenkort!
  • Professionele haarverzorging tegen alopecia
  • Haargroei stimulatoren

Medische producten

 • Medische producten klasse I
 • Gel voor klinieken, ziekenhuizen en fysiotherapie
 • Medische producten klasse II
 • Topical anesthetica – komt binnenkort!
 • Mesotherapie serums voor injecties - komt binnenkort!
 • Dermarollers - komt binnenkort!
 • Medische producten klasse III
 • Hyaluronzuur fillers voor injecties - komt binnenkort!
EcoPower by dermedics
Gemaakt met de grootste zorg in de Europese Unie.

Alle apparaten voldoen aan de normen van de richtlijnen:
 • Low Voltage Directive (LVD) 73/23 / EEG + 93/68 / EEG van de Raad
 • Elektromagnetische compatibiliteit (EMC) 89/336 / EEG + 92/31 / EEG + 93/68 / EEG van de Raad

Ze stoten geen ongewenste elektromagnetische vervuiling (storing) en immuun zijn voor een normaal niveau van interferentie.
Beide zorgt voor een hoog niveau van bescherming voor de Europese burgers en geniet van een interne markt in de Europese Unie (binnen bepaalde spanningsgrenzen).

De naleving van de LVD & EMC-richtlijn heeft betrekking op alle gezondheids- en veiligheidsrisico's, zo te garanderen dat elektrische apparatuur veilig en toepassingen waarvoor het werd gemaakt zal worden gebruikt, daarom is het mogelijk om CE-markering te gebruiken om dit aan te tonen.

Elke machine is een low-power elektronisch apparaat ontworpen om minder elektriciteit te gebruiken om te helpen bij het terugdringen van het energieverbruik in uw salon die kunnen leiden tot goedkopere energierekening.
System excellence
Gemaakt met de grootste zorg in de Europese Unie.
Geproduceerd volgens de Good Manufacturing Practices (GMP).

Microbiologisch en dermatologisch getest.
Niet getest op dieren.

Product Safety Data Sheet (PSDS) beschikbaar op aanvraag.
Medical Quality
De hogere klasse - hoe hoger specialisatie van het medisch product.

Gemaakt met de grootste zorg in de Europese Unie.
Geproduceerd volgens de Good Manufacturing Practices (GMP).

Indeling van de medische producten in overeenstemming is met de eisen van de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (Richtlijn 93/42 / EEG van de Raad van 14 juni 1993 betreffende medische hulpmiddelen, PB L 169/1 van 1993/07/12).

Product Safety Data Sheet (PSDS) beschikbaar op aanvraag.

Dank u voor uw aandacht.

Wij nodigen u uit om onze visie te delen.
DERMEDICS® Team