ECM SERIES

ECM secret weapon

Een nieuw wapen tegen huid verzakking om gezicht ovaal

Huidtextuur en samenhang te verbeteren

Opmerkelijke innovatie: anti-zwaartekracht effect!
ECHTE resultaten van DERMEDICS®


ECM serie van DERMEDICS® is een verzameling van professionele dermocosmetica ontworpen voor intensieve anti-aging procedures gericht op huid opnieuw densifying die uiteindelijk leidt tot zichtbaar hef- en kaaklijn vormgeven - contouring effect.

ECM serie stimuleert de elastine synthese evenals het is voorstander van een correcte en functionele elastische vezels architectuur door de belangrijkste onderdelen van weefsel structuur induceren.

Dankzij haar eigenschappen wordt ECM serie aanbevolen voor de behandeling van alle gebieden van de huid met zichtbare verliezen in de huidstructuur en haar samenhang op gezicht en hals die tot het ontstaan van diepe rimpels, zeer diepe rimpels en slappe huid (gebrek aan stevigheid en elasticiteit leiden).

Unieke eigenschappen van producten hen in staat stellen effectief te zijn ook in de verlaging van de verschijning van striemen en littekens (inclusief na acne littekens).

ECM  = afkorting van: Extra-Cellular Matrix.
ECM is een netwerk van niet-levend weefsel dat voorziet in steun voor cellen. De term "extra-cellulaire" betekent letterlijk "buiten de cel"-hetgeen verklaart waar de matrix bevindt.

ECHTE resultaten - van DERMEDICS®

Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving van elk product op deze regel.