CALM SERIES

CALM series

Zachte verzorging om huid trauma te kalmeren

Cosmeceuticals voor de gevoelige huid

Hypoallergenic. Parabenen vrij.

ECHTE RESULTATEN - van DERMEDICS®


CALM serie van DERMEDICS® is een verzameling van professionele dermocosmetica ontworpen om te helpen bij het ongemak geassocieerd met zwak, jeukende, kalmerende zeer geïrriteerd, uit gedroogd of rode huid gekoppeld aan ontstekingen en oxidatieve stress veroorzaakt door intense UV straling.

CALM serie ondersteunt effectief in de vermindering van ontsteking van verschillende oorsprong, zoals: zonnebrand, acne, uitdroging, mechanische schade van huid structuur – tijdens laser therapieën, microdermabrasie of afschilfering door chemische peelings met inbegrip van glycolics.

CALM serie jonge en gezonde uitstraling van huid bevordert door het anti-rimpel effect te geven aan de huid op 7 niveaus: anti-oxidant, anti-roodheid, anti-elastase, anti-collagenase, anti-hyaluronidase, anti-glycation – dus: anti-ontsteking.

CALM serie bevat twee categorieën producten:
1) Zachte en effectieve dermocosmetica voor reinigen van de huid
2) Rijk geformuleerd, fysiologische dermocosmetica voor huidverzorging (vrije geur)

Collectie van reinigende producten is geschikt voor de huid van alle leeftijden, dus het is aangeraden te worden gebruikt in schoonheidssalons in de eerste fase van therapieën: make-up verwijderen, zuivering en afschilfering - die nodig zijn om de huid op de belangrijkste schoonheid therapieën voor te bereiden.

Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving van elk product op deze regel.