COSMETICS

DERMEDICS® biedt alleen effectieve dermocosmetica met een hoog gehalte aan werkzame bestanddelen (cosmeceuticals) voor professionele therapieën in schoonheidssalons en ook thuis - allemaal om schoonheid therapieën gericht op concrete resultaten.

Hieronder presenteren we een beschrijving van DERMEDICS® cosmetica die geschikt is voor de huid van Aziatische, Kaukasische en etnische afkomst zijn.

Binnenkort beschikbaar!

CALM serie van DERMEDICS® is een verzameling van professionele dermocosmetica ontworpen om te helpen bij het ongemak geassocieerd met zwak, jeukende, kalmerende zeer geïrriteerd, uit gedroogd of rode huid gekoppeld aan ontstekingen en oxidatieve stress veroorzaakt door intense UV straling.

ECM serie van DERMEDICS® is een verzameling van professionele dermocosmetica ontworpen voor intensieve anti-aging procedures gericht op huid opnieuw densifying die uiteindelijk leidt tot zichtbaar hef- en kaaklijn vormgeven - contouring effect.

GEN'X serie van DERMEDICS® is een professionele kwaliteit, de suprême collectie van rijke geformuleerd, luxe dermocosmetica gewijd aan prestigieuze huid therapieën gericht op globale anti-aging voor alle biologische decennia van huidcellen.

Binnenkort beschikbaar!

HYDRA+ serie van DERMEDICS® is een verzameling van rijke geformuleerd, luxe dermocosmetica gewijd aan prestigieuze therapieën gericht op diepe oxygenatie, hydratatie, remineraliserende, regeneratie, veerkracht en vernieuwing van de huid.

LIFT serie van DERMEDICS® is een exclusieve collectie van de dermocosmetica met BTX-achtig effect (alternatief voor botulinetoxine) ontworpen voor het leveren van effectieve opheffing en zichtbare vermindering van rimpels – echte resultaten.

Binnenkort beschikbaar!

Binnenkort beschikbaar!

DERMEDICS® presenteert een innovatief aanbod van multifunctionele chemische peelings, afgestemd op verschillende huidtypes, gericht op het stimuleren van huidcellen in whitening, verjonging, vermindering van acne en de huid onvolkomenheden (na acne littekens en vlekken).

DERMEDICS® presenteert de nieuwste, efficiënte, professionele en intelligente aanpak inwikkelings therapieën, gebaseerd op de 4-dimensionale procedure tegen actuele obesitas en cellulitis vermindering gericht op:

1) Lipolyse activering

2) Elasticiteit verbetering (contouren effect)

3) Microcirculatie verbetering (lymfedrainage + cel detox)

4) Anti-ontsteking

UV/SPF SERIES from DERMEDICS® presents a truly novel, advanced and innovative know-how, that allows for offering non-greasy, light texture cream with broad spectrum of protection from UVA/UVB on high level. Premium care for normal to combination skin of all ages with anti-aging benefits.

Binnenkort beschikbaar!